Cvećara Maki M

Akcija!

Dehidrirane ruže – roze

2.000,00RSD 1.500,00RSD

Dehidrirane ruže – roze

Šifra proizvoda: DR-Roze Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Dehidrirane ruže - roze

Dehidrirane ruže – roze

Dehidrirane ruže – roze

Dehidrirane ruže – roze, ispod staklenog zvona, poklon kojim će te obradovati dragu i voljenu osobu, u svom predivnom izgledu može da traje više meseci!

Sigurni smo da većina vas nije mogla ni da zamisli da može imati savršeno sveže cveće mesecima, i to bez previše truda, menjanja vode i skidanja sasušenih delova cveta.

Roze ruža – šta znači boja 

Boja cveća koje vam neko poklanja krije posebnu, staru simboliku koju retko ko zna. Nije isto da li će vam neko pokloniti buket belih ruža ili jednu žutu, kao što nije isto da li ćete vi nekome kupiti tri ili dva cveta.

Zahvalnost, elegancija i milost, to je simbolika ove nežne boje kada je cveće u pitanju. Dakle, ovakav cvet nećete pokloniti nekome ko vam se sviđa i s kim želite da budete u vezi, već nekome koga cenite i kome ste zahvalni.

Dehidrirane ruže?

Zamislite ružu u svoj svojoj lepoti boja i svežini više meseci!  Ovim neverovatnim postupkom omogućeno je da sveže isečen cvet traje nekoliko meseci bez ikakvog zalivanja i dodatne nege.

Naime, cvet preko stabljike apsorbuje posebnu tečnost koja zamenjuje vodu i prirodne sokove. Na taj način se cvet hrani a kao rezultat dobijamo ružu, koja mesecima odiše neverovatnom svežinom i mirisima.

Dehidrirane ruže - roze

Dehidrirane ruže – roze 1

Procesom dehidracije ruže dobijaju neutralnu nijansu. Međutim vešti cvećari su i za ovaj „problem“ pronašli rešenje. Izborom velike palete pigmenata, ruže se preko zasečnih stabljika mogu obojiti.

Dehidrirane ruže na ovaj način mogu dobiti široki spektar boja, od preciznih prirodnih tonova, pa sve do cvetova u najrazličitijim fantazijama nijansi.

Ceo proces počinje sa pažljivim odabirom prirodnih ruža. Cvet koji ispunjava standarde prve klase se odvaja i započinje se sa procesom dehidracije.

U ovom veoma delikatnom procesu cilj je da lišće i stabljika u što većoj meri apsorbuje posebnu tečnost koja zamenjuje prirodne sokove i vodu.

Na ovaj način cvet dugo vremena zadržava svoje prirodne karakteristike i besprekornu lepotu.

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.