Cvećara Maki M

Dehidrirane ruže – crvena

2.000,00RSD

Dehidrirane ruže – crvena, ispod staklenog zvona, poklon kojim će te obradovati dragu i voljenu osobu, u svom predivnom izgledu može da traje više meseci!

Šifra proizvoda: RCDR-DehidriranaRuza-crvena Kategorije: , Oznake: , , , ,

Opis

Dehidrirane ruže - crvena

Dehidrirane ruže – crvena

Dehidrirane ruže – crvena

Dehidrirana ruza crvena, ispod staklenog zvona, poklon kojim će te obradovati dragu i voljenu osobu, u svom predivnom izgledu može da traje više meseci!

Sigurni smo da većina vas nije mogla ni da zamisli da može imati savršeno sveže cveće mesecima, i to bez previše truda, menjanja vode i skidanja sasušenih delova cveta.

Dehidrirane ruže?

Zamislite ružu u svoj svojoj lepoti boja i svežini više meseci!  Ovim neverovatnim postupkom omogućeno je da sveže isečen cvet traje nekoliko meseci bez ikakvog zalivanja i dodatne nege.

Naime, cvet preko stabljike apsorbuje posebnu tečnost koja zamenjuje vodu i prirodne sokove. Na taj način se cvet hrani a kao rezultat dobijamo ružu, koja mesecima odiše neverovatnom svežinom i mirisima.

Procesom dehidracije ruže dobijaju neutralnu nijansu. Međutim vešti cvećari su i za ovaj „problem“ pronašli rešenje. Izborom velike palete pigmenata, ruže se preko zasečnih stabljika mogu obojiti.

Dehidrirane ruže na ovaj način mogu dobiti široki spektar boja, od preciznih prirodnih tonova, pa sve do cvetova u najrazličitijim fantazijama nijansi.

 

Samo jedna crvena ruža obično simbolizuje ljubav

Sveža crvena ruža

Ceo proces počinje sa pažljivim odabirom prirodnih ruža. Cvet koji ispunjava standarde prve klase se odvaja i započinje se sa procesom dehidracije.

U ovom veoma delikatnom procesu cilj je da lišće i stabljika u što većoj meri apsorbuje posebnu tečnost koja zamenjuje prirodne sokove i vodu.

Na ovaj način cvet dugo vremena zadržava svoje prirodne karakteristike i besprekornu lepotu.

Saveti za održavanje i čuvanje dehidriranih ruža

Dehidrirane ruze crvena 2

Dehidrirane ruže – crvena

Kako bi dehidrirane ruže što duže trajale neophodno je da se pridržavate sledećih saveta:

  • Čuvajte ih na hladnom i suvom mestu.
  • Nemojte ih izlagati direktno suncu.
  • Izbegavajte kontakt sa vodom.
  • Nemojte pritiskati i savijati latice.
  • Koristite suvu krpu za brisanje.

Uz ove jednostavne savete osiguraćete trajenje svojih ruža više meseci!

Recenzije

Još nema komentara.

Samo prijavljeni korisnici koji su kupili ovaj proizvod mogu ostaviti komentar.