Cvećara Maki M

O NAMA

Stranica O NAMA daje osnovne podatke o nama, adresi i podacima vezanim za naše poslovanje!

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
PlayPause
previous arrownext arrow
Slider

Cvećara Maki M, na adresi Crnotravska 1a, Banjica, Beograd

Osnovni podaci o Cvećari Maki M, vlasnica gospodja Marina Stoiljković, su prikazani u nastavku:

 • Naš pun naziv je:
  • MARINA STOILJKOVIĆ PREDUZETNIK STR MAKI M CVEĆARSKA RADNJA BEOGRAD (VOŽDOVAC)
 • Adresa: Crnotravska 1a, Voždovac (Banjica), Beograd
 • Delatnost i šifra delatnosti:
  • Трговина на мало цвећем, садницама, семењем, ђубривима, кућним љубимцима и храном за кућне љубимце у специјализованим продавницама.
  • 4776
 • Matični broj: 55217769
 • Poreski indetifikacioni broj: 102391374
 • Web adresa: https://cvecaramakim.com/
 • Kontakt telefon: (+381) 11 3676212
 • Mobilni telefon: (+381) 69 1124317
 • kontakt e-mail:
  • cvecaramakim@gmail.com (za sva pitanja u vezi nabvke, isporuke, cenama, načinom dostave, vlasničkim pitanjima, isplate, uplate, reklamacije…)
  • admin@cvecaramakim.com (za sva pitanja u vezi rada sajta, društvenih mreža).

Postojimo od 05. Decembra 1999. godine, kao prva cvećara na Banjici, predstavlja krunu uspešnog porodičnog rada i višedecenijskog iskustva stečenog u poslovanju sa mnogobrojnim partnerima na poslovima maloprodaje i veleprodaje cveća na teritoriji grada i okoline.

Google map Cvecara Maki M

Google map Cvecara Maki M

Maloprodajni objekat se nalazi u neposrednoj blizini raskrsnice Trošarina, naselje Banjica, koji Vam je na raspolaganju šest dana u nedelji od 08,00 do 21,00 časova i nedeljom od 08,00 do 15,00 časova.

U Cvećari Maki M možete naručiti buket iz snova, aranžman za proslave, bidermajer za mladu, kao i ostale cvetne aranžmane u ponudi Cvećare Maki M u Internet prodavnici!

Domen rada cvećare Maki M obuhvata izradu raskošnih i originalnih cvetnih aranžmana za sve prilike, prodaju rezanog i saksijskog cveća, kao i dekoraciju venčanja i drugih proslava. Zahvaljujući odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini Trošarine, našu cvećaru možete pronaći brzo i jednostavno, nezavisno iz koga dela grada dolazite.

Maki M cvećara nudi široku lepezu:

Bilo da tražite buket iz snova za voljenu osobu, jedinstven cvetni aranžman

Buket

Buket 7

kojim želite da obradujete prijateljicu, bidermajer za mladu ili neku drugu cvetnu kreaciju, cvećara Maki M je prava adresa za Vas. Naše iskusno i profesionalno osoblje izradiće maštovite aranžmane, bukete, korpice i ikebane, kombinacijom istih ili različitih vrsta cveća po Vašoj želji.

Maki M je jedna od prvih cvećara u gradu koja je ponudila uslugu pakovanja poklona na originalan način. I danas kod nas možete pronaći veliki izbor vina, kafa, pića i slatkiša, koji u kombinaciji sa najlepšim cvećem, predstavljaju idealan poklon za slavu, godišnjicu ili neku drugu svečanost.

Još jedna usluga koju nudi cvećara Maki M jeste izrada cvetnih aranžmana za dekoraciju venčanja: aranžmani za automobil, kapiju, mladenački sto i druge stolove, cvetovi za svatove, kao i jedinstveni bidermajeri za buduće neveste.

Takođe, u našoj ponudi očekuje Vas veliki izbor rezanog i saksijskog cveća za dekoraciju Vašeg životnog ili radnog prostora.

Enterijer

Enterijer 1

Cvećara Maki M nudi mogućnost dostave cvetnih aranžmana i poklona na željenu adresu. Za naše komšije sa Banjice dostava je BESPLATNA, dok se za sve druge delove Beograda cena dostave utvrđuje po dogovoru, u zavisnosti od vrednosti porudžbine i udaljenosti.

Kada prave reči ponestanu, neka lepota cveća govori u Vaše ime!

Pored naših kreacija, kupac uvek može da promeni deo kreacije dopunjavanjem sa proizvodima Cvećare Maki M.

Vaša i naša

Cvećara Maki M