Cvećara Maki M

Saksijsko cveće

Saksijsko cveće koje cveta, ili ono bez cveta? Cveće koje vas podseća na detinjstvo ili moderni aražman u saksiji? Mi imamo cveće u saksiji koje će ispuniti svaku vašu želju. Cveće u saksiji traži pažnju i brigu ali uz stručne savete koje ćemo vam dati, vaše saksijsko sveće će sjajno napredovati. Za sve konsultacije i želje prilikom naručivanja kontaktirajte nas na broj telefona ili putem naših društvenih mreža

View:24/48/All/
Filter

Prikazani svi od ukupno 6 rezultata

 • 1.500,00RSD2.000,00RSD

  Orhideje 4, Оrhidеје su još od davnina predstavljale simbоl ljubаvi i lеpоtе. U mnоgim prilikаmа, оd vеnčаnjа dо kоnfеrеnciја, cvetni aranžmani sačinjeni od оrhidеја su najčešće bili jedini ukrаsni aranžmani na stolovima. Postoji prеkо 750 rоdоvа оrhidеја i prеkо 30.000 hibridа i svake godine ih je sve više.

  Očisti

  Orhideje 4

  Orhideje 4 - bez ukrasne saksijeOrhideje 4
  Ocenjeno sa 0 od 5
  1.500,00RSD2.000,00RSD Odaberite opcije
  Quick View
 • 2.000,00RSD

  Orhideje-žute

  Očisti

  Orhideje 3

  Orhideje-žute
  Ocenjeno sa 0 od 5
  2.000,00RSD Odaberite opcije
  Quick View
 • 6.500,00RSD

  Mini baštica sa kaktusima. Kaktusi idealni da ulepšate ambijent sa ne tako zahtevnim biljkama u saksiji. Uz adekvatno održavanje i negu mogu da potraju mesecima pa i godinama. Trenutno stanje u cvećari se možda razlikuje od prikazane slike.

  Mini baštica sa kaktusima

  Mini baštica sa kaktusima
  Ocenjeno sa 0 od 5
  6.500,00RSD Dodaj u korpu
  Quick View
 • Orhideje uvek predivan poklon kao i ukras u nasem prostoru. Boja orhideje zavisi od trenutne ponude i može da se razlikuje u odnosu na sliku

  Orhideje 2

  Ocenjeno sa 0 od 5
  Pročitajte još
  Quick View
 • Kaktusi idealni da ulepšate ambijent sa ne tako zahtevnim biljkama u saksiji. Uz adekvatno održavanje i negu mogu da potraju mesecima pa i godinama. Trenutno stanje u cvećari se možda razlikuje od prikazane slike.

  Kaktusi 1

  Ocenjeno sa 0 od 5
  Pročitajte još
  Quick View
 • Da ulepšate ambijent sa ne tako zahtevnim biljkama u saksiji. Uz adekvatno održavanje i negu mogu da potraju mesecima pa i godinama. Trenutno stanje u cvećari se možda razlikuje od prikazane slike.

  Kaktusi

  Ocenjeno sa 0 od 5
  Pročitajte još
  Quick View
Loading Loading...

All products loaded